Diari Més

Vila-seca

Més d'un centenar de fotografies han participat en el 4t Concurs Fotogràfic 'Albert Iturria'

Els guanyadors es van donar a conèixer el passat dissabte 14 de gener en un acte celebrat a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca

Treballs guanyadors de l'edició de la IV edició del Concurs de Fotografia Albert Iturria de Vila-seca.

Premis IV Concurs Fotografia Albert IturriaMiquel Planells

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 128 fotografies han estat presentades al Concurs Fotogràfic ‘Albert Itúrria’ de Vila-seca, que enguany ha arribat a la seva quarta edició. Els guanyadors del certamen es van donar a conèixer el passat dissabte 14 de gener en un acte celebrat a la Sala Polivalent de l’Ajuntament del municipi. El concurs ha premiat les millors fotografies de racons, sovint desconeguts, del municipi.

Els encarregats de lliurar els premis van ser l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i l’esposa del fotògraf homenatjat, Rosa M. March. El primer premi, valorat en 700 euros, va ser per a Miquel Planells Saurina, per la sèrie de fotografies Pels carrerons; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Cristina Antillés Silva i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Jessica Rivello Alonso.

En la categoria infantil, els 50 euros en material escolar se’ls van endur Èric Espejo, per la fotografia El lleó de Vila-seca; Pablo Madrigal, per Piedra 4; Joan Granado, per Racons Vila-secans 2-5 i Arlet Espejo per la fotografia La Plaça que més m’agrada.

Després d’anunciar els guanyadors del concurs es va inaugurar l’exposició que recull les 128 fotografies presentades al concurs i realitzades per una trentena de participants.

tracking