Diari Més

Festes

Tradició, música i esport marquen la Festa Major de Sant Antoni de les Borges

Els actes es faran des de demà i fins diumenge i es podrà gaudir de concerts, ball i correfoc

La Colla Infantil, la Colla de Diables de les Borges i els timbalers participaran en el correfoc.

Tradició, música i esport marquen la Festa Major de Sant Antoni de les BorgesDIABLES LES BORGES DEL CAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Borges del Camp es veurà immersa aquest cap de setmana en la celebració de la Festa Major d’Hivern, en honor a Sant Antoni Abat. Els actes començaran demà divendres i s’allargaran fins al diumenge oferint propostes diverses perquè tothom s’ho passi d’allò més bé. Així doncs, els més petits seran els protagonistes dels primers actes de la festa amb la rua infantil Gil i Ratataplam, que començarà a dos quarts de 5 de la tarda davant de l’Escola Rocabruna. En arribar a la Sala Polivalent, els nens i nenes podran berenar i com a tancament de l’acte oferiran un espectacle en aquest mateix espai. Ja al vespre, la Colla de Diables Infantil, la Colla de Diables i el grup de timbalers prendran part en el correfoc. Aquest començarà a un quart de 9 a la plaça de Sant Antoni i recorrerà els carrers del poble fins a acabar a la plaça de l’Església. La jornada finalitzarà amb la Festa Jove, que es durà a terme a la Sala Polivalent a partir de les 11 de la nit.

Les activitats més tradicionals tindran lloc el dissabte. Així doncs, els actes del programa comencen amb la missa que es farà al migdia en honor a Sant Antoni. En sortir de la missa, començarà la processó amb la imatge i la relíquia del Sant i un cop finalitzi aquest es durà a terme la benedicció dels animals. A la 1 del migdia, la plaça de l’Església acollirà la Ballada de Gegants, que comptarà amb la participació de les colles de Botarell, la Pobla de Mafumet i de les Borges del Camp. Just després, es farà un vermut popular a la mateixa plaça. Les propostes es reprendran al vespre amb diversos actes a la Sala Polivalent. Així doncs, l’orquestra Swing Latino oferirà un concert a partir de les 8 del vespre. A dos quarts de 10, començarà el sopar popular i a partir de les 11, l’orquestra Swing Latino farà moure a tots els presents amb el Ball de Festa Major.

L’esport i la música marquen les activitats de l’últim dia de festa. A partir de les 10 del matí, s’oferirà una masterclass d’aeròbic i zumba a la pista del Centre Cultural Marinada. Una hora més tard començarà un dels actes destacats del programa, la Crono Pujada al Campanar. A les 7 de la tarda, la Sala Parroquial acollirà un concert de músics locals. La festa clourà amb el Ball a la Sala Polivalent, també a les 7.

tracking