Diari Més

Montbrió del Camp

Sant Antoni arriba amb concerts, teatre i la Festa de l'Oli i el Moscatell Nou

Els actes es concentraran al llarg d’aquest cap de setmana amb activitats per a totes les edats a diversos indrets del municipi

La XVI edició de la Festa de l'Oli i el Moscatell Nou es durà a terme diumenge a l'antiga bàscula.

Sant Antoni arriba amb concerts, teatre i la Festa de l'Oli i el Moscatell NouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montbrió del Camp viurà aquest cap de setmana els actes de celebració de la Festa Major d’hivern en honor a Sant Antoni Abat. Dos dies plens de propostes per a tots els gustos i edats que els vilatans i la gent d’altres municipis que s’atansi a la vila podran gaudir. Les activitats comencen amb l’obertura del parc infantil el dissabte 21 al matí, a les 11 del matí. Obert en horari de matí i tarda, el recinte, ubicat a l’envelat de Sant Antoni, oferirà diversos jocs fets amb fusta i fustetes perquè els més petits s’ho passin d’allò més bé. Al migdia, s’oficiarà la Missa Solemne de Sant Antoni Abat, durant la qual es realitzarà la veneració de la relíquia. En finalitzar aquesta, la sala d’exposició de la Casa de Cultura acollirà la inauguració de la mostra L’Esport a Montbrió, que ha estat organitzada per l’Associació de Dones. A la tarda, es farà la presentació del Calendari 2017. Durant aquest acte, que començarà a les 6 a la Sala del Cinema Nou, s’oferirà un concert a càrrec de Mario Olivo i Jèssica Bofarull. La jornada acabarà amb el Ball de Festa Major, de la mà d’orquestra Bolero, que interpretarà temes musicals d’ahir i d’avui, a partir de les 11 de la nit al Cinema Nou.

La XVI Festa de l’Oli i el Moscatell Nou donarà el tret de sortida a les activitats programades pel diumenge, segon i darrer dia de celebracions. La Festa està organitzada per la Cooperativa Agrícola del municipi i es realitzarà a l’antiga bàscula. L’acte, que començarà a les 9 del matí i té un cost de 3 euros, comptarà amb l’actuació del grup de batucada Pim, pam del Camp. A dos quarts d’1, després de la missa dominical, es farà la tradicional ballada de gegant amb els grallers de Montbrió a la plaça de la Vila.

Teatre per acabar la festa

La Festa Major de Sant Antoni acabarà amb dues propostes teatrals. La primera d’elles és l’obra 'Arsènic i puntes de coixí', del grup La Teca. La representació, que ja s’ha pogut veure en altres escenaris de diversos municipis del Camp de Tarragona, ha estat l’encarregat de posar el punt final als actes de commemoració del mig segle de vida de la companyia. El text, de Joseph Kesselring i adaptat per Guillem-Jordi Graells, és una comèdia d’humor negre ambientada a Nova York als anys 40. L’obra podrà veure’s el diumenge a les 7 de la tarda al Cinema Nou. Aquest mateix espai acollirà, uns dies més tard, el 5 de febrer una nova representació, la de 'En alta mar (a alta mar)' a càrrec de la companyia reusenca Projecte Longànime. Aquesta peça teatral, dirigida per Lluís Graells, ofereix una visió crítica del món contemporani mitjançant uns personatges que es veuen obligats a prendre decisions polítiques per soberviure, tot estirant el fil de la realitat fins a arribar a l’absurd. L’obra, carregada d’ironia, explora el comportament humà i l’abús de poder.

tracking