Diari Més

Municipal

Els veïns de Vila-seca aposten per posar parcs canins al municipi

El parc de la Riera de Vila-seca, l’esplai per a la gent gran de la Plana i el carrer d’Amadeu Vives de la Pineda encapçalen la llista de propostes més votades del pressupost participatiu

Imatge de la taula amb les urnes que estava instal·lada a Vila-seca.

Els veïns de Vila-seca aposten per posar parcs canins al municipiDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres es va dur a terme el recompte de votació de les propostes del pressupost participatiu que els passats 14 i 16 de gener van votar els ciutadans del municipi de Vila-seca. De les 47 propostes presentades, les més votades han estat l’arranjament i ampliació amb més jocs infantils el parc de la Riera a Vila-seca, la instal·lació de bandes per reduir la velocitat al carrer d’Amadeu Vives de la Pineda, i el condicionament de l’esplai de la gent gran a la Plana. A més, els ciutadans podien votar una proposta d’interès general, i han escollit la instal·lació de pipi-can o parcs canins al municipi.

Les votacions del pressupost participatiu han comptat amb la participació de 813 vots, el 4,42% del cens de població. Concretament, al nucli de la Plana van votar 122 persones, a la Pineda 66, i al nucli de Vila-seca 625 persones.

El pressupost participatiu és un procés pel qual els ciutadans empadronats al municipi de Vila-seca de 16 anys o més han pogut decidir el destí de 300.000 € del pressupost municipal.

tracking