Diari Més

Els pastorets infantils omplen a vessar el Teatre Àngel Guimerà

Ara és l'hora dels «grans»

Els protagonistes de l'obra.

Els pastorets infantils omplen a vessar el Teatre Àngel GuimeràCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diumenge passat va tenir lloc l’única representació dels Pastorets Infantils del Vendrell d’aquesta temporada, en la qual l’èxit de públic va ser rotund, ja que del Teatre Àngel Guimerà es va omplir a vessar. No hi cabia ni una agulla.

L’obra va anar molt rodada. L’escenificació va ser molt lluïda i, en general, amb molt bona interpretació dels gairebé cinquanta actors i actrius, molts dels quals era la primera vegada que trepitjaven un escenari. Cal recordar que enguany s’estrenava direcció artística, diferents canvis en l’obra i, sobretot, en el muntatge general de l’espectacle, que es va resoldre a la perfecció i va ser molt ben acceptat pel nombrós públic assistent.

Els «grans»

A partir d’aquest diumenge, agafaran el protagonisme els «grans», Els Pastorets del Vendrell, amb una obra també renovada, diferent muntatge, nous actors i actrius, –sobretot joves que han passat dels Pastorets Infantils als Pastorets del Vendrell (grans)–, canvi de músiques, amb la introducció d’un fragment del Cant de la Sibil·la, cant en directe, etc.

Les representacions s’aniran succeint cada diumenge, a les 5 de la tarda al Teatre Àngel Guimerà, fins el diumenge 12 de febrer. Es poden reservar les entrades trucant al telèfon 977 662 993 o bé enviant un mail a info@pastoretsdelvendrell.cat. (fins a 24 hores abans de començar l’espectacle).

Els pastorets infantils omplen a vessar el Teatre.

Els pastorets infantils omplen a vessar el Teatre.Cedida

Dos nens, durant l'espectacle.

Els pastorets infantils omplen a vessar el Teatre Àngel GuimeràCedida

tracking