Diari Més

Successos

Segresten l'encarregat d'un bar d'Altafulla, el colpegen i el deixen anar

Un «assumpte de faldilles», segons el que hauria declarat l’home –que va aparèixer a casa seva– podria haver estat el detonant de l’assalt, tot i que no es descarta que es tracta d'un tema econòmic

El bar La Ronda amb la cinta dels Mossos d'Esquadra després del segrest.

Segresten l'encarregat d'un bar d'Altafulla a punta de pistola i el deixen anar després de colpejar-loCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Van entrar en el bar i, a punta de pistola, van segrestar l’encarregat, per després deixar-lo anar amb signes d’haver rebut cops a la cara. L’episodi viscut ahir, pels volts de les vuit del vespre a Altafulla, desfermava l’alerta entre els Mossos d’Esquadra i la policia local. Tot plegat, segons podria haver declarat la pròpia víctima després de ser alliberada, per «un assumpte de faldilles». Amb tot, aquest divendres, diverses fonts apuntaven que el detonant de la retenció de la víctima hauria estat un tema de deutes econòmics.

Els fets es van produir quan dos homes van entrar al bar La Ronda d’Altafulla, al carrer que porta el mateix nom, van disparar un tret a l’aire amb una arma de foc –que podria ser de fogueix– i, a punta de pistola, van amenaçar l’encarregat de l’establiment per, després, ficar-lo dins d’un vehicle i fugir a tota velocitat. En el moment de l’assalt, diversos clients es trobaven a l’interior.

Tot seguit, s’iniciava un ampli desplegament de Mossos d’Esquadra i policia local d’Altafulla per trobar el vehicle dels segrestadors. Abans de les nou del vespre, però, els segrestadors van deixar anar l’ostatge, no sense abans haver-lo colpejat. Tot apunta a què l’home va arribar pel seu propi peu a casa amb signes d’haver estat colpejat fortament a la cara. Alguns amics de la víctima asseguraven ahir que a l’home –d’entre 30 i 40 anys– l’havien alliberat prop de la Pobla de Montornès. Els Mossos d’Esquadra es van endur la víctima a comissaria per interrogar-la i conèixer la identitat dels segrestadors. Tot apunta que l’home hauria declarat davant la policia catalana que l’incident ha estat provocat per un «assumpte de faldilles».

Els Mossos d'Esquadra, però, han iniciat ja la investigació els fets, que estan considerats com una detenció il·legal, doncs a banda de deixar-lo anar, tampoc no es va demanar cap mena de rescat o compensació per fer-ho.

Ahir a la nit, el bar La Ronda continuava obert i amb clients al seu interior.

tracking