Miami Platja

Més de 360 persones participen en la II cursa Crema Torrons contra la leucèmia

L'esdeveniment esportiu s'ha completat amb una festa solidària

Imatge de la sortida de la cursa Crema Torrons de Miami Platja.

Més de 360 persones participen en la II cursa Crema Torrons contra la leucèmiaCedida

Fer baixar els àpats de Nadal i recaptar fons per lluitar contra la leucèmia ha estat l’objectiu de la segona edició de la cursa Crema Torrons de Miami Platja, que ha tingut lloc aquest diumenge 15 de gener. En total hi han participat més de 360 persones , 290 corredors entre les curses de 10 i 5 quilòmetres i 71 infants que han pres part de la cursa infantil. Aquesta segona edició de la Crema Torrons supera en participació l'edició del 2016 que va registrar 200 participants.

El guanyador de la cursa Crema Torrons en la categoria de 10 quilòmetres va ser l’atleta José Manuel Bieito, amb un temps de 33 minuts i 12 segons. En segona i tercera posició va entrar Mikel Besora i Luis García amb un temps de 33’17” segons i 34’36”, respectivament. En categoria femenina la guanyadora va ser Meritxell Bonet, de Lleida, amb un temps de 41 minuts i 54 segons, seguida de l’atleta local Núria Florencio (43’43’’) i de l’andorrana Xènia Mourero (44’02”).

La victòria a la cursa de 5 quilòmetres va ser per Òscar Martínez Larios de Calafell amb un temps de 17’30’’, seguit d’Alejandro Renales, de Sant Carles de la Ràpita (18’05”) i Albert Roca, de Reus (19’10”). En categoria femenina, la victòria se la va endur la reusenca Isabel Jimenez (21’34”) seguida de Laura Pallejà de la Selva del Camp (22’45”) i la barcelonina Olga Martinez (22’50”).

Èxit de la festa solidària

La cursa es va completar amb una festa solidària a la Platja del Cristall a favor de la donació de medul·la òssia en què s’han realitzat activitats pels més petits, una classe de zumba solidària, un esmorzar i un sorteig solidari, entre d’altres activitats. Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació de la Leucèmia de la Fundació Josep Carreras.

Per altra banda en la festa també hi van ser presents unitats mòbils del Banc de Sang i Teixits. Destaquen les xifres de donacions assolides, ja que fins a 93 persones van donar sang i 29 persones van donar medul·la òssia. Els organitzadors també destaquen que 28 de les persones que van donar sang ho van fer per primer cop.

L'Ajuntament de Mont-Roig del Camp i la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural de Vila-seca, organitzadors de la cursa que han comptat amb la producció tècnica de Naturetime, valoren molt positivament la cursa i esperen que la tercera edició acabi de consolidar l'esdeveniment al municipi.

Imatge de la cursa infantil de la Crema Torrons de Miami Platja.

La cursa es va completar amb una jornada solidària.

La jornada es va completar amb una jornada solidària en què es va realitzar una sessió de zumba, entre d'altres.