Diari Més

Transportes Hermanos Batet assegura haver pagat totes les nòmines als seus treballadors

També afirma que la seva flota de vehicles «compleix estrictament» les normes de seguretat establertes a la llei

Imatge de diversos vehicles de l'empresa Transportes Hermanos Batet.

Treballadors de Transportes Hermanos Batet denuncien cobrar amb retard tot i que l'empresa té superàvitGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció de Transportes Hermanos Batet ha assegurat en un comunicat «estar al corrent» del pagament dels sous de tots els seus treballadors. Aquesta afirmació es produeix després que els representants dels treballadors del Sindicat CGT de la companyia denunciessin cobrar amb retard les nòmines, fins al punt que s’han arribat a deure fins a cinc mensualitats.

Una de les altres queixes dels treballadors es centrava en la falta de seguretat dels vehicles. En aquest sentit, l’empresa vallenca assegura que la seva flota de vehicles «compleix estrictament» les normes de seguretat establertes que exigeix la llei, a més d’afirmar que totes les ITV estan al dia. També exposa que realitza una renovació periòdica de la flota, concretant que compta amb 8 vehicles nous el 2016 i ha comprat 10 unitats pel primer semestre del 2017.

La direcció assegura que està oberta a la negociació amb el Comitè d’Empresa per qualsevol diferencia que pugui sorgir i demana tractar les condicions laborals a la taula de negociació. Per últim remarca el seu compromís en seguir oferint «un servei de qualitat» a tots els seus clients.

tracking