Diari Més

Solidaritat

Els bombers d'Alcover recapten 400 euros amb el calendari 'Bombers amb Causa 2017'

Aquesta iniciativa solidària se celebra per sisè any

Imatge del calendari 'Bombers amb Causa 2017'.

Els bombers d'Alcover recapten 400 euros amb el calendari 'Bombers amb Causa 2017'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers Voluntaris d'Alcover, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, s’han sumat a la iniciativa de recaptar fons amb la venda del calendari Bombers amb Causa 2017. Els diners recollits amb la venda d’aquest calendari es destinen a la Fundació Sant Joan de Déu per la recerca de les malalties infantils.

El cos de bombers del municipi han aconseguit vendre 40 calendaris durant aquestes festes de Nadal a les diferents llars que el van sol·licitar, per la qual cosa han recaptat un total de 400 euros. Els alcoverencs encara estan a temps d’adquirir el calendari solidari per un cost de 10€. El poden sol·licitar fins el 13 de gener a l’Ajuntament d’Alcover via presencial o telefònica.

Aquesta és la sisena edició d’aquest calendari, que compta amb la participació dels nenes i nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu i dels efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d’Andorra i dels Bombers de l'Ajuntament de Barcelona. El calendari solidari 2017 recull fotografies captades a diferents llocs de Catalunya i d’Andorra. Els fotògrafs professionals autors de les fotografies col·laboren de forma desinteressada en aquest projecte.

tracking