Diari Més

Successos

Dos detinguts per amenaces amb arma blanca el mateix dia a Torredembarra

Els fets van succeir el passat 30 de desembre a l'avinguda President Companys i al carrer Lleida

Un dels individus va ser detingut al carrer Lleida del municipi.

Dos detinguts per amenaces amb arma blanca el mateix dia a TorredembarraGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra va detenir, aquest passat 30 de desembre, dos individus per amenaces amb arma blanca i, a un d’ells, també per amenaces amb una arma simulada. El primer va ser detingut prop de les 14h a l’avinguda President Companys, mentre que el segon va ser detingut al carrer Lleida la mateixa tarda del 30 de desembre.

En el cas del primer detingut, dos veïns van alertar al 112 i a la Policia Local que un individu els havia amenaçat amb un ganivet de grans dimensions i una pistola a l’avinguda President Companys. La Policia Local es va adreçar al lloc dels fets, on els veïns van identificar la persona que els havia amenaçat. Els agents van decomissar el ganivet i una pistola simulada i van detenir a M.Am que va quedar a disposició judicial un cop finalitzades les diligències corresponents.

Pel que fa al cas del segon detingut, la Policia Local va rebre un avís la mateixa tarda del 30 de desembre que un individu portava un ganivet a la mà i amenaçava diversa gent al carrer de Lleida. Els agents van identificar ràpidament l’individu a l’interior d’un dels bars de la zona i van observar que portava el ganivet a la mà. Posteriorment J.M.L. va ser detingut i posat a disposició judicial.

Un detingut per robar una peça de roba

Per altra banda, la Policia local va detenir el dissabte 31 de desembre M.E com a presumpte autor d’un furt després que l’empleada d’un establiment del municipi denunciés que un individu havia sostret una peça de roba. Els agents van localitzar el detingut gràcies a la descripció facilitada i el van detenir després que intentés fugir en veure’ls. El detingut va quedar a disposició judicial.

tracking