Diari Més

Seguretat

La nit de Cap d'Any deixa 55 detinguts i 88 positius per alcoholèmia

A Tarragona i Reus s’han produït dues baralles amb ferits lleus

Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia.

La nit de Cap d'Any deixa 55 detinguts i 88 positius per alcoholèmiaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d'Interior ha fet balanç de la passada nit de Cap d'Any arreu de Catalunya. Durant el dispositiu especial d'aquesta nit, els Mossos d'Esquadra han detingut un total de 55 persones. D'aquestes, 21 han estat detingudes per motius relacionats amb la revetlla. Els Mossos han realitzat 55 controls de trànsit entre les deu de lla nit d'aquest dissabte i les deu del matí d'aquest diumenge. En aquests controls, els agents han dut a terme 1.680 proves d'alcoholèmia a conductors, de les quals 88 han resultat positives. Així mateix, han fet setze proves de drogues, de les quals 12 han donat positiu. El telèfon d'emergències 112 ha rebut 3.244 trucades relacionades amb incidents que s'han produït durant la nit.

A la demarcació de Tarragona cal destacar una baralla a Reus sobre dos quarts d'una de la matinada amb el resultat d'un ferit lleu. Pels volts de la una també s'ha tingut constància d'una altra baralla a Tarragona amb un ferit de caràcter lleu.

A Tortosa, a les tres de la matinada els Mossos d'Esquadra han detingut un home que havia agredit el vigilant de seguretat d'un local d'oci de la ciutat. L'home, que es trobava sota els efectes de l'alcohol, ha intentat fugir dels agents, els quals, finalment, l'han pogut detenir.

tracking