Diari Més

Una trentena d'activitats pels infants de Salou durant les festes a l'Espai Xic's

Unes 70 persones treballaran al parc fins al 5 de gener

El parc de Nadal de Salou en una imatge d'arxiu.

Una trentena d'activitats pels infants de Salou durant les festes a l'Espai Xic'sCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El parc infantil de Nadal de Salou, l’Espai Xic’s, ha obert les seves portes aquest dimarts. Enguany compta amb 9 monitors, més de 50 voluntaris i personal especialitzat i format en cada atracció que ho requereixi. El parc està instal·lat al pavelló d’esports i als carrers del voltant d'aquest.

Aquest Nadal, la regidoria d’Infància ha muntat prop d’una trentena d’atraccions i tallers pel parc. En aquesta edició, romandrà obert del 27 de desembre al 5 de gener. Les excepcions seran el dia 1 de gener i el dia 5 a la tarda, que es tancarà al públic. Un any més, el 29 de desembre s’ha programat el dia Rodaparc, en el qual els nens i nenes podran visitar els parcs de Vila-seca i de Cambrils. Les entrades per aquests altres parcs s'entregaran en comprar els tickets pel parc de Salou els dies 28 i 29 de desembre.

El parc mantindrà els mateixos preus que l’any passat amb abonaments per a cada dia per 18 euros; amb abonaments del Club Xic’s per 15 euros; i les entrades normals per 5 euros al dia, mentre que hi ha una rebaixa pels infants que presentin el carnet de Club Xic’s fins als 3 euros —en el cas d’entrada puntual—. Els infants de 0 a 3 anys tenen l’entrada lliure. El parc obre a les 10 del matí i fins a les 13 hores, i de les 16 a les 20 hores.

Dia solidari

El 30 de desembre es celebrarà el dia solidari al parc. Tots aquells que portin 1Kg de menjar, tindran l’entrada gratuïta. La recollida d’aliments anirà destinada a Càritas i a l’Església Evangèlica de Salou. Un any més, amb aquesta iniciativa, es vol conscienciar els més petits de la importància de la solidaritat, alhora que s’ajuda a diferents col·lectius del municipi que s’encarreguen de la seva distribució.

tracking