Diari Més

Societat

Suspesa la recerca del veí de la Pobla de Montornès fins demà al matí

Es reprendrà aquest dimecres tan bon punt la llum del sol ho permeti

Ramon Garcia, de 53 anys, va desaparèixer el passat dissabte al matí a la Pobla de Montornès.

Continua la recerca de l'home de 53 anys desaparegut a La Pobla de MontornèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat, que busquen el veí de la Pobla de Montornès desaparegut des de dissabte 24 de desembre, han suspès la recerca aquest dimarts a la tarda quan s'ha fet fosc. L'operació donarà el tret de sortida de nou aquest dimecres al matí, tan bon punt la llum del sol ho torni a permetre. De moment la cerca, que també compta amb la Policia Local i Protecció Civil, no ha donat resultats.

Ramon Garcia, de 53 anys, va desaparèixer dissabte.La recerca se centra des del seu domicili a la urbanització Castell de Montornès, a més de les principals pistes forestals i camins rurals, i es fa extensiva també per diferents carreteres entre La Pobla de Montornès i Roda de Berà, Bonastre, Salomó, Vespella, Nou de Gaià, Riera de Gaià i Torredembarra. En el moment de la desaparició, Garcia anavavestit amb un anorac de plomes amb caputxa, texans i bambes per caminar.

L'últim cop que se'l va veure va ser al casal municipal en un cagatió per a la canalla del poble. És un home amb discapacitat intel·lectual del 65%, molt conegut a la Pobla de Montornès. Viu amb la seva mare i no se sap valdre per si mateix, tot i que cada dia tenia la rutina de sortir a caminar, matí i tarda, segons ha explicat la seva germana, Sara Garcia. El desaparegut és el més gran de quatre germans. Tots estan buscant-lo pel terme municipal. Malgrat agradar-li passejar pel poble, mai havia passat una nit sencera fora de casa.Els veïns de la Pobla de Montornès també s'han bolcat per buscar a Ramon Garcia.

tracking