Diari Més

Successos

Continua la recerca de l'home de 53 anys desaparegut a La Pobla de Montornès

Ramon Garcia va desaparèixer el passat dissabte al matí i des de llavors no se n'han tingut notícies

Imatge de diverses dotacions de Bombers actives en la recerca de Ramon Garcia aquest dilluns 27 de desembre.

Continua la recerca de l'home de 53 anys desaparegut a La Pobla de MontornèsTwitter Bombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d'Esquadra, Bombers, Policia Local i Protecció Civil han reprès aquest dimarts a primera hora del matí la recerca de Ramon Garcia, l'home de 53 anys desaparegut a La Pobla de Montornès. Fins al lloc també s’hi han desplaçat el GCR (Grup Caní de Recerca) i l’helicòpter de rescat amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials) dels Bombers de la Generalitat, la URMA (Unitat Regional de Medi Ambient) i l’helicòpter dels Mossos d’Esquadra.

La recerca se centra des del seu domicili a la urbanització Castell de Montornès, a més de les principals pistes forestals i camins rurals, i es fa extensiva també per diferents carreteres entre La Pobla de Montornès i Roda de Berà, Bonastre, Salomó, Vespella, Nou de Gaià, Riera de Gaià i Torredembarra.

Els veïns de la Pobla de Montornès també s'han bolcat per buscar aquest veí desaparegut des del dia 24 de desembre a la tarda. L'últim cop que se'l va veure va ser al casal en un cagatió per a la canalla del poble. És un home amb discapacitat intel·lectual del 65%, molt conegut a la Pobla de Montornès. Viu amb la seva mare i no se sap valdre per si mateix, tot i que cada dia tenia la rutina de sortir a caminar, matí i tarda, segons ha explicat la seva germana, Sara Garcia. El desaparegut és el més gran de quatre germans. Tots estan buscant-lo pel terme. Malgrat agradar-li passejar pel poble, mai havia passat una nit sencera fora de casa.

Enganxada al telèfon, Sara Garcia i el seu marit mantenen contacte constant amb els agents de Protecció Civil, que aquest matí organitzaven en grups els voluntaris congregats al costat del castell. També s'hi ha afegit la unitat canina K-9 de Creixell. Alguns lamentaven que aquest dimarts, en ser dia ja laborable, eren molt menys voluntaris que aquest dilluns de Sant Esteve, en el qual se'n van reunir més d'un centenar. Ramon anava vestit amb anorac de plomes amb caputxa, texans i bambes per caminar. Va indocumentat, sense mòbil ni diners. «Ho portem molt malament», diu la germana. La família insisteix que, tot i que sortia sol pel carrer -sempre feia la mateixa ruta-, és incapaç de demanar ajuda encara que tingui problemes.

Els voluntaris de Protecció Civil també estan participant en la recerca de l'home desaparegut a la Pobla de Montornès.

Continua la recerca de l'home de 53 anys desaparegut a La Pobla de MontornèsCedida

Ramon Garcia, de 53 anys, va desaparèixer el passat dissabte al matí a la Pobla de Montornès.

Continua la recerca de l'home de 53 anys desaparegut a La Pobla de MontornèsCedida

tracking