Diari Més

Col·laboració

Repsol renova el patrocini de la Nit de Castells

En el marc d'aquest acte se celebrarà el IV Premi Repsol de Fotografia Castellera, organitzat per Revista Castells

Imatge de la passada edició de la Nit de Castells.

Repsol renova el patrocini de la Nit de CastellsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Repsol ha signat un conveni de col·laboració amb la Revista Castells pel qual renova la seva condició com a patrocinador de la Nit de Castells, que celebrarà la seva onzena edició el 28 de gener a Valls.

Dins d’aquest acte, la Revista Castells organitzarà el IV Premi Repsol de Fotografia Castellera, el qual reconeix les millors fotografies d’aquesta temporada tan professionals com populars.

En relació a la categoria professional, es distingiran quatre fotografies que tirarà un jurat format per professionals de la comunicació i castellers de llarga trajectòria. El primer premi rebrà 500 euros, el segon, 200 euros, i el tercer i quart, 100 euros cadascun. Hi participar, fins el 7 de gener, fotògrafs amb vinculació professional en mitjans de comunicació o bé en iniciatives culturals relacionades amb la fotografia.

Pel que fa a la categoria de votació popular, funciona a través d’un concurs de la pàgina de Facebook de la Revista Castells i permet la participació de tots els usuaris. L’autor de la imatge més votada rebrà un premi de 150 euros, el segon de 100 euros i el tercer de 50 euros. El període de presentació de fotografies en aquesta categoria finalitza el 17 de gener.

La darrera edició del Repsol de Fotografia Castellera va comptar amb la participació de 40 imatges de fotògrafs en la categoria professionals i 78 imatges en la categoria de Facebook, on es van registrar 15.244 vots. L'objectiu del premi és reconèixer la tasca feta per les colles, els castellers, les entitats i els aficionats del territori.

tracking