Diari Més

El Morell celebra el Nadal amb una vintena d'activitats per a tots els públics

Els veïns del municipi podran gaudir de música, teatre i activitats nadalenques a partir d'aquest 2 de desembre

La tradicional representació dels Pastorets tindrà lloc el

El Morell celebra el Nadal amb una vintena d'activitats per a tots els públicsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esperit Nadalenc arribarà al Morell el proper divendres 2 de desembre a les 19h, moment en què es donarà inici al programa d’actes d’aquesta època amb l’encesa de llums, la cantada de nadales i la projecció del mapping de Nadal, que tindrà lloc a l’Era del Castell. La programació comptarà amb una vintena de propostes per tots els públics, tot i que amb un èmfasi especial en els més petits.

El mateix divendres, a les 20 hores, obrirà portes l’exposició fotogràfica Instawalk al Morell, mentre que el diumenge 11 de desembre la Parròquia de Sant Martí acollirà l’acte Cantem al Nadal amb la Coral Guspira del Morell després de la tradicional missa de diumenge.

Una setmana després, el 18 de desembre, es realitzarà la Festa de l’oli nou. Per només 2 euros, els assistents gaudiran d’un esmorzar a base de pa torrat amb oli i llonganissa. Ja al migdia, al punt de les 13 hores, El Morell centrarà la seva activitat en benefici de la Marató de TV3. A les 18h tindrà lloc l’acte central, El Morell amb La Marató de TV3, amb un preu donatiu de 3,5 euros, que consisteix en un concert al Teatre Auditori organitzat per l’Escola Municipal de Música del Morell, la Coral Guspira i l’Associació de Voluntaris del municipi. Ja a la tarda, el protagonisme nadalenc retornarà al Teatre-Auditori, amb la tradicional representació del festival de dansa El Trencanous, organitzat per l’AMPA del CEIP Ventura Gassol.

L’activitat ‘Engreixem el Tió’ i l’arribada del Patge reial augmentarà la il·lusió dels més petits

Els infants del municipi podran gaudir el 19 de desembre de l’activitat Engreixem el Tió, que tindrà lloc al hall de l’Ajuntament. Fins el dia 23 de desembre, els nens i nenes alimentaran el tronc màgic fins que, el 24 de desembre a les 12 hores, arribarà el moment més esperat: El Tió s’ha tirat un pet!. Mentrestant, el 21 de desembre s’oferirà un nou espectacle artístic, en aquest cas amb l’obra Evolució/Involució, a càrrec del grup Al Trot Teatre de l’Escola la Muntanyeta. Així s’arribarà al dia de Nadal, que El Morell estrenarà amb la Festa del Gall al ritme d’U*rock Cover Band i la posterior animació d’un DJ, en un acte que començarà a les 00.30 h del dia de Nadal, a la sala polivalent del Centre Cultural.

Un altre dels actes que farà crèixer la il·lusió dels nens serà l’arribada del Patge Reial a l’Ajuntament el dia de Sant Esteve, al qual li podran entregar les cartes per a Ses Magestats els Tres Reis Mags. Ja a la tarda, la tradició tornarà a l’escenari del Teatre-Auditori per reviure Els Pastorets, que enguany commemoren el centenari de l’obra de Josep Ma Folch i Torres. Els interessats podran comprar la seva entrada anticipada, per només 3 euros, al Centre Cultural a partir del 12 de desembre. El mateix dia de l’espectacle es vendrán les entrades restants a 5 euros a la taquilla.

El Parc de Nadal obrirà del 27 al 29 de desembre

Els infants podran gaudir del 27 al 29 de desmebre al Parc de Nadal, que obrirà portes d’11 a 14 h i de 16 a 19 h al Pavelló i oferirà als assistents activitats diverses per als més petits, així com tallers, inflables i tallers amb els cossos de seguretat. El 30 de desembre l’activitat es traslladarà de nou al Teatre-Auditori, on a les 20h començarà el Concert de cobla Juvenívola 40 anys amb el raphsode Valentí Maymó.

L’Home dels Nassos visitarà el Morell el dia 31 de desembre per passejar pel municipi acompanyat del grup de gralles Canya d’Or. A la nit se celebrarà la Revetlla de cap d’any amb sopar i ball amenitzat per l’Orquestra Girasol.

Ja arribats al 2017, El Morell es prepararà per celebrar la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, que com sempre tindrà lloc el 5 de gener. Dos dies després, l’activitat nadalenca al municipi arribarà al seu final amb una nova representació de l’obra Els Pastorets.

Cal dir que l’Ajuntament del Morell organitzarà, el proper 31 de desembre, una nova edició del Bus del seny, un servei de transport col·lectiu per a tots aquells veïns del municipi que vulguin celebrar el canvi d’any a Tarragona. Els interessats podran adquirir el seu bitllet d’anada i tornada, per només 5 euros, fins al 23 de desembre. D’aquesta manera, el consistori aposta per una revetlla segura i que garanteixi la diversió sense incidències.

tracking