Diari Més

Economia

BASF inverteix 21 milions en una nova planta de fungicides a Tarragona

El nou equipament ha creat trenta llocs de feina

La nova planta de BASF se situa a la Canonja.

BASF inverteix 21 milions en una nova planta de fungicides a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional BASF ha invertit 21 milions d'euros en una nova planta de fungicides a la Canonja que ha creat trenta llocs de treball, segons informa la companyia alemanya.

El projecte ha permès connectar una cinquena línia a les ja existents, fet que suposa augmentar la producció fins a un 25% respecte al seu rendiment actual i flexibilitzar la d'aquesta planta de formulació.

Aquí es produeixen més de seixanta tipus de fungicides a base d'ingredients actius moderns i altament eficients que garanteixen als pagesos «la màxima flexibilitat i fiabilitat en el control de malalties» i «cultius d'alt rendiment».

El director general de BASF Espanya, Carlos Navarro, ha assenyalat que Tarragona es converteix així en la tercera planta de formulació de BASF al món (després del Brasil i Estats Units) i la primera d'Europa.

La inversió suposa la més important de l'última dècada de BASF a Espanya i demostra que Tarragona, el seu centre de producció més gran al sud d'Europa, «és una localització molt atractiva».

tracking