Diari Més

Animals

La Generalitat realitzi una inspecció a la Protectora de Torredembarra

La Guardia Civil havia denunciat que els animals no estaven en unes condicions d’espai, salubritat, alimentació ni cura òptimes

Cedida

Una denúncia fa que la Generalitat realitzi una inspecció a la Protectora de TorredembarraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Torredembarra i Agents rurals es van personar aquest dimecres al matí a les instal·lacions de la Protectora de Torredembarra per fer una inspecció del nucli zoològic.

Aquesta inspecció arriba després que la Guardia Civil denunciés el centre perquè els animals que acollia no estaven en unes condicions d’espai, salubritat, alimentació ni cura òptimes. Per altra banda, la policia també va detectar que el registre d’entrada i sortida d’animals no estava actualitzat ni tampoc hi havia cap documentació sobre la recollida de cadàvers.

A partir de la inspecció duta a terme per la Generalitat s’ha iniciat la instrucció d’un expedient que determinarà si el funcionament del nucli zoològic de la Protectora d’animals de Torredembarra és el correcte. En el cas que es determini que no hi ha un bon funcionament, es determinaran quines sancions s’han d’establir.

tracking