Diari Més

Societat

Els castells com a eina de cooperació

El projecte 'Gent amb Energia' de Repsol presenta una nova peça audiovisual d'Oriol Margalef i Víctor Torija sobre un tret característic tarragoní

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els realitzadors Oriol Margalef i Víctor Torija presenten, de la mà de Repsol, una nova càpsula sobre una altra entitat cultural i social del territori, emmarcada dins el projecte 'Gent amb Energia'. En aquest cas el protagonista és Guille Soler, gerent de laCoordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

El companyerisme, la diversió, el treball en equip, la solidaritat i l'esforç són alguns dels valors que, segons Soler, aporten els castells. Aquests són molt importants sobretot en els infants que formen part d'una colla castellera, que a més, destaca que «s'acostumen a realitzar activitats amb adults i en família». Des de la Coordinadora impulsen un projecte que pretén fomentar l'hàbit de la lectura a través del joc entre els més petits.

A més, també assegura que és una activitat oberta a tothom, sense discriminacions, i que totes les persones tenen el seu lloc i funció en una colla.

Un fotograma del vídeo amb la canalla.

Els castells com a eina de cooperacióGent amb Energia

tracking