Diari Més

Recerca

Una tarragonina, finalista del premi més prestigiós d'infermeria d'Espanya

El jurat de 'Enfermería en Desarrollo' ha escollit el seu projecte de fi de grau com a finalista en la categoria 'Universitat. Treballs de Fi de Grau, Màster i EIR'

La tarragonina Mireia

Una tarragonina, finalista del premi més prestigiós d'infermeria d'EspanyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La infermera tarragonina Mireia Larrosa ha estat escollida com una de les finalistes dels premis Enfermería en Desarrollo, el més prestigiós d’Infermeria a Espanya, en la categoria Universitat. Treballs de Fi de Grau, Màster i EIR. El projecte que li ha valgut la plaça de finalista és el seu treball de fi de grau, que va fer quant era estudiant a la Universitat Rovira i Virgili, Conseqüències i efectes del pinçament precoç o tardà del cordó umbilical.

El projecte acadèmic demostra la importància d’establir protocols comuns sobre el moment idoni de pinçar el cordó umbilical dels recent nascuts al centre de salut. El treball suposa el primer compendi existent d’estudis sobre el tema a nivell internacional.

A l’edició d’aquest any s’han presentat 200 candidatures d’infermeres i fisioterapeutes, tant assistencials com docents, investigadores i gestores, estudiants, unitats d'infermeria, associacions professionals i de pacients de tota Espanya i d'altres països com Regne Unit, Colòmbia i Guatemala, que desenvolupen diferents iniciatives per millorar les seves respectives professions.

Els guanyadors de cada categoria es coneixeran en l'acte de lliurament dels premis, que tindrà lloc el 24 de novembre de 2016, al teatre Fernando de Rojas del Cercle de Belles Arts de Madrid. L'objectiu dels premis és posar cara a tots aquells que sustenten els valors de la infermeria i que aporten coneixement. La promotora dels premis és la revista Enfermería en desarrollo, editada pel Sindicat d'Infermeria, SATSE.

tracking