Diari Més

Gastronomia

Un 'Mar de Tapes' omplen Cambrils a partir d'aquest divendres

34 establiments cambrilencs participen a la ruta oferint una tapa i una beguda per 2 euros i mig

Imatge de la presentació del Mar de Tapes d'enguany.

Un 'Mar de Tapes' omplen Cambrils a partir d'aquest divendresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edició de tardor de la ruta Cambrils Mar de Tapes desembarca aquest divendres a 34 establiments cambrilencs, que fins el 20 de novembre oferiran una tapa i una cervesa o un menú de tapes. Es tracta d’una iniciativa del Patronat Municipal de Turisme i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils patrocinada per Estrella Damm. L’objectiu és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica cambrilenca. Les tapes es poden consultar a la Guiade Tapes.

El comensals podran decidir la tapa guanyadora amb una votació popular, i entraran al sorteig d’un sopar per a dues persones a un restaurant amb estrella Michelin. Per participar a aquest sorteig cal agafar una de les guies de tapes que es poden trobar als establiments i a l’oficina de turisme, i consumir un mínim de quatre tapes en bars diferents, que segellaran la butlleta. Finalment, el consumidor ha d’indicar la tapa o establiment que li ha agradat més, omplir el formulari amb les dades de contacte, i dipositar-lo a qualsevol de les urnes que hi ha a tots els establiments participants.

El preu de la tapa i de la cervesa és de 2,5 euros. Els menús gastronòmics de tapes costen 30 euros i inclouen dues ampolles d’Estrella Damm de 0.33 cl.

L'establiment guanyador per la millor tapa de la passada edició de la ruta ha estat L’Original Experiències Gastronòmiques, que ha vençut en la votació popular.

Els establiments participants Entre els 34 establiments participants, hi ha 31 bars-restaurants que oferiran les tapes amb beguda i tres restaurants que oferiran un menú de tapes. Els establiments són: - El Cafè de la Tertulia - Creperia El Gat - Barabar - La Central - Bec d’Or - A Lanterna - Llop de Mar - El Drac - Taller 9 - El Tamboret - Taberna Lekeitio - Sushi Hoshi - Awa - Mar del Priorat - L’Original - El Morter - M’Art - Ches Burguer - El Colmado - Alexander - Cambrils Mar 33 - Moraima - Hashtag - San Marco Venezia - L’Espai - Clemen - Marro - El Portal - Daniel Salinas - Vela - Xivarri Menús de tapes - Cal Tendre - Casa Macarrilla 1966 - Club Nàutic

Una de les tapes de la passada edició de primavera.

Un 'Mar de Tapes' omplen Cambrils a partir d'aquest divendresElena Pedrola

tracking