Diari Més

Tribunals

El fiscal demana onze anys de presó per violar i robar una dona a Salou

El presumpte autor dels fets va seguir la víctima cap a casa seva i la va agredir sexualment a l’escala abans de robar-li 100 euros que duia la dona

Els fets van passar el gener del 2014 al carrer Escaladei de Salou.

El fiscal demana onze anys de presó per violar i robar una dona a SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tinent fiscal de l’Audiència Provincial de Tarragona ha demanat onze anys de presó per un jove al qual acusa d’agressió sexual i robatori amb violència. El processat, un jove estranger amb situació irregular al nostre país, està processat per uns fets ocorreguts al carrer Escaladei de Salou, la nit de l’11 de gener del 2014.

Segons el relat dels fets que fa la representant del Ministeri Públic, el presumpte agressor va mantenir una conversa amb la víctima a un bar. Posteriorment, la dona va prendre diverses consumicions alcohòliques i va marxar cap a casa seva, ubicada al carrer Escaladei.

El processat va seguir-la, i va aprofitar que la porta de l’edifici on vivia la dona estava obert i va entrar darrere d’ella. Quan pujava les escales, la va agafar sobtadament «per sorpresa» dels braços i va intentar besar-la. Ella es va resistir mentre l’instava que marxés. Però l’acusat no ho va fer i la víctima va arribar a caure d’esquena a les escales produint-se un fort cop.

Aquesta situació d’indefensió va ser aprofitat per l’agressor, que va forcejar amb ella fins a aconseguir treure-li la roba, mentre la víctima intentava evitar-ho.

D’aquesta manera, el jove ara jutjat va aconseguir penetrar la víctima. Posteriorment, es va apropiar de 100 euros que portava la dona i un encenedor, segons va deixar constància en la denúncia.

Com a conseqüència dels fets, la víctima va patir diferents erosions i lesions, entre les quals contraccions cervicals i dorsals, així com lesions genitals. La fiscal sol·licita una indemnització civil de 30.000 euros en concepte de les seqüeles psíquiques, danys morals, que ha patit la dona després dels fets, que la fiscal considera producte de l’estrès posttraumàtic. La víctima, com a conseqüència dels fets ha generat pors i síndromes.

12 anys d’allunyament

D’altra banda, la fiscal demana 12 anys d’allunyament de la víctima, en els que el processat tindrà prohibit comunicar-se i apropar-se a ella. També especifica que ha de tornar els diners robats, així com l’encenedor sostret.

A l’acusació d’agressió i robatori s’afegeix una falta de lesions de l’antic Codi Penal, per la qual es demana dos mesos de multa. Al judici, celebrat ahir al matí a la Secció 4a de l’Audiència Provincial de Tarragona, es va prendre declaració a familiars i amics de la víctima i de l’acusat, a més d’agents del cos dels Mossos d’Esquadra de Tarragona. El judici ha quedat vist per sentència després de tres sessions.

tracking