Diari Més

Successos

Detinguts els presumptes autors de l'onada de robatoris a cotxes a Constantí

Als menors de 16 i 15 anys se'ls acusa del robatori de 4 cotxes dels 19 que es van obrir la passada matinada de divendres i dissabte

Imatge de l'estat en què es van trobar alguns dels cotxes després dels robatoris. Alguns objectes estaven escampats pels seients.

Onada de robatoris a una vintena de cotxes a diferents punts de ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns al matí els presumptes autors de l’onada de robatoris a cotxes a Constantí que van tenir lloc la matinada del passat divendres i del dissabte. Tal i com avançava Diari Més, es tracta de dos nois de 16 i 15 anys als quals se’ls acusa del robatori dels objectes que van trobar a l’interior de 4 vehicles dels 19 que van ser oberts, tot i que no es descarta que també puguin ser els autors dels altres. El cas ja ha passat a fiscalia de menors.

Els joves presumptes delinqüents van robar tot tipus d’objectes que es trobaven a l’interior dels cotxes, des de telèfons mòbil fins a ulleres de sol. Actuaven amb dos modus operandi: trencant els vidres del vehicle o obrint el cotxe sense deixar rastre amb una palanca. La Policia Local va aconseguir identificar-los, tot i que no es va produir cap detenció. Finalment aquest dilluns al matí els Mossos d’Esquadra han pogut detenir els menors.

tracking