Diari Més

El Museu d'Alcover, escenari d'una visita nocturna amb 'misteris i suspens'

L'activitat, a càrrec de Premium Actors, es farà els dies 21 i 22 d’octubre al vespre en grups de vuit persones

Cartell de l'activitat

El Museu d'Alcover, escenari d'una visita nocturna amb 'misteris i suspens'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu d’Alcover ha organitzatuna visita nocturna per l’interior de la casa noble de Ca Batistó. La visita, però, no tindràles característiques habituals:els espais i les sales expositives es convertirà, durant unes hores, en l’escenari ideal d’un joc de pistes, intrigant i 'sorprenent'.

El grup Premium Actorsserà l'encarregat del’espectacle escènic Joc, intriga i suspens dins del museu. L’objectiu de l'espectacleés crear una nova experiència museística, íntima i suggeridora, atrevida i innovadora en la qual grans i petits seran els grans protagonistes d’un joc de pistes que hauran de resoldre enmig d’un misteriós recorregut.

L’activitat es durà a terme els dies 21 i 22 d’octubre de 20h a 23 h i les representacions duraran aproximadament uns 40 minuts, amb grups de 8 persones com a màxim, per això, les places són limitades. No hi ha edat recomanada,«tan sols calser valent i poc poruc», apunten des de l'organització.

Les entradesvalen4€i s’han d’adquirir anticipadament al Museu d’Alcover. Per a més informació es pot trucar altelèfon977 856 452 o enviar un correu electrònic a museualcover@alcover.cat

tracking