Diari Més

Els vehicles 'ecològics' tindran un 75% de bonificació en l'impost de circulació

La mesura beneficiarà els cotxes que utilitzin combustibles GLP, flexifuel, GNL o GNC i als elèctrics o híbrids

La Pobla boficiarà fiscalment els cotxes menys contaminants.

Els vehicles 'ecològics' tindran un 75% de bonificació en l'impost de circulacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seguint l'exemple que ja s'està imposant a d'altres municipis tarragonins, la Pobla de Mafumetha aprovatla nova Ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) per a l'exercici de 2017, queposa l’accent en la bonificació dels vehicles elèctrics i els menys contaminants.

L’Ordenança aplicauna bonificació del 75% de la quota de l’imposta favor dels titulars dels vehicles, el funcionament dels quals causa una menor incidència en el medi ambient. Aquests vehicles, segons detalla l’esmentada ordenança, són els que consumeixen combustibles GLP, flexifuel, GNL o GNC, els híbrids i els elèctrics.

Així mateix, l’Ordenança també preveu una bonificació del 100% sobre la quota de l’IVTM. També tindran aquesta mateixa rebaixa els vehicles amb una antiguitat mínima de 25 anys.

En ambdós casos, tant pel que fa a la bonificació per als vehicles poc o gens contaminants, així com la que s’aplica als vehicles històrics, l’Ajuntament de La Pobla ha decidit i aprovat l’aplicació de la màxima bonificació permesa per llei, que és del 75% i el 100%, respectivament.

tracking