Diari Més

Societat

Els noms de Marc, Martina i Júlia tornen a regnar entre els nounats del 2015 a la demarcació

Repeteixen com a noms més freqüents entre els nadons nascuts el 2015 al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre

Imatge d'un nadó.

Paul i Carina, els noms que ara més es posen a les comarques de Tarragona, segons Caprabofreeimages.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més, Marc, Martina i Júlia es converteixen en els noms més freqüentsdels nadonsnounatsal Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. I és que al llarg del 2015, fins a 72 nens -un 27,3%-al Camp i 22 -un 29,4%- a les Terres de l'Ebre es van anomenar Marc, convertint-se en el nom més posat al conjunt de Catalunyaamb 1.125 nadons. Per altra banda, al Camp de Tarragona Martina va ser el nom més comú per les nenes, amb 52 -un 21,3% del total-, mentre que a les Terres de l'Ebre aquesta primera posició va ser per Júlia/Julia, amb 21 nenes -un 28,5%-.

Aquestes xifressón molt similars a les del 2014 al conjunt de Catalunya, quan les primeres posicions eren ocupades pels mateixos noms. I és que fins a 1.040 nens el 2014 es van anomenar Marc, 776 nenes Martina i 716 Júlia.

Per altra banda, el passat 2015 Hugo va ser el segon nom més posat a nounats al Camp de Tarragona, mentre que a les Terres de l'Ebre ho va ser Pau. En nenes, va ser Carla al Camp, i Martina a les Terres de l'Ebre. Biel, Pol i Èric/Eric, al Camp de Tarragona, iÀlex/Álex, Martí i Jordi a les Terres de l'Ebre completen el TOP 5 de noms més posats als nens el 2015. Pel que fa a les nenes, aquests són Júlia/Julia, Paula i Aina al Camp, i Carla, Noa i Maria/María a les Terres de l'Ebre.

tracking