Diari Més

Mobilitat

A l'A-27 es podrà circular a 120 km/h a principis de novembre

Actualment s'està treballant en la col·locació de la cimentació de la nova senyalització

Tram de l'A-27 entre Tarragona i Valls en funcionament.

A l'A-27 es podrà circular a 120 km/h a principis de novembreCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els vehicles que circulen per l’A-27 ho podran fer a una velocitat màxima de 120 km/h en breu. La velocitat límit de la carretera que connecta Tarragona amb Valls s’ampliarà de 100 a 120 km/h tret en el tram del Morell, que es mantindrà a 100 km/h a causa del canvi de rasant existent. Segons fonts de la subdelegació del govern, el canvi en la velocitat límit d’aquest tram possiblement entrarà en vigor a principis de novembre. Actualment s’està treballant en la col·locació de la cimentació de la nova senyalització, mentre que d’aquí dues setmanes es procedirà a instal·lar les senyals.

La limitació de la velocitat de l’A-27 a 100 km/h fins al moment corresponia a un estudi que delimitava la rapidesa de la circulació de trànsit per diversos factors orogràfics, entre els que destaca la construcció del túnelal Coll de Lilla, segons fonts de la subdelegació. El canvi de normativa i la petició de diversos alcaldes i sectors ha econòmics ha permès que aquest límit de velocitat s’ampliï en breu.

Cal dir que aquest tram de l’A-27 a l’alçada del Morell registra, en dades d’aquest estiu, una mitjanade 23.000 vehicles diaris, dels quals només arriben a Valls prop de 10.500.

tracking