Diari Més

L'alcalde entrega un Tarracus a Marta Casals, vídua de Pau Casals

El lliurament va tenir lloc després de la conferència que va oferir Marta Casals en l'acte d'inauguració del Mes Pau Casals al Vendrell

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, junt a Marta Casals, que sosté el Tarracus.

L'alcalde entrega un Tarracus a Marta Casals Istomin, vídua de Pau CasalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va entregar aquest dijous 29 de setembre a la tarda un Tarracus, mascota dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, a Marta Casals Istomin, vídua de Pau Casals i vicepresidenta de la Fundació Pau Casals.

L’entrega del Tarracus va tenir lloc després de la conferència que va oferir Marta Casals Istomin en el marc de l’acte inaugural del Mes Pau Casals al Vendrell, municipi que és seu de l’handbol femení en els propers Jocs.

Diversos països que actualment estan immersos en conflictes participaran en els Jocs Mediterranis Tarragona 2017, per la qual cosa un dels objectius de l’esdeveniment esportiu és convertir-se en els Jocs del diàleg i la pau. El mestre Pau Casals també va destacar pel seu missatge a favor de la pau, per la qual cosa l’entrega del Tarracus a Marta Casals uneix el compromís del músic i la voluntat dels Jocs.

tracking