Diari Més

Policial

Dos detinguts a Montblanc per robar una furgoneta a Lleida

Els van enxampar en un control policial

Un control en una imatge d'arxiu.

Dos detinguts a Montblanc per robar una furgoneta a LleidaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 26 de setembre a Montblanc un home i una dona, de 50 i 36 anys respectivament, de nacionalitat espanyola i veïns de de les Borges Blanques com a presumptes autors d’un delicte de robatori de vehicle.

Els fets es remunten la matinada del 26 de setembre, pels volts de les 02.00 hores, quan dues patrulles dels Mossos i una de la Policia Local van muntar un control policial conjunt a la carretera N-240, a l’altura del punt quilomètric 36,5, i van aturar una furgoneta.

Una vegada identificats els ocupants, un home i una dona, la policia va comprovar la documentació de la furgoneta i va detectar que havia estat sostreta el 25 de setembre a la localitat de Lleida.

Per aquests motius, els Mossos d’Esquadra van detenir els dos ocupants com a presumptes autors del robatori d’una furgoneta.

Els detinguts van passar el 26 de setembre a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm.3 de Valls i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking