Diari Més

Urbanisme

Vila-seca enderrocarà un edifici i crearà un nou accés al centre històric

Amb aquesta acció el carrer de les Creus quedarà enllaçat amb Beatriu de Queralt

Vista de l'edifici des del carrer de les Creus.

Vila-seca enderrocarà un edifici i crearà un nou accés al centre històricCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Actualment, els treballs d’enderroc de l’edifici del carrer de les Creus número 25-27 i posterior urbanització del solar que quedi, es troben en fase de licitació.Quan aquestes accions hagin finalitzat, Vila-seca comptarà amb un nou espai de 200 m2 amb acabats similars als dels carrers del centre històric i que possibilitaran el pas de vehicles i de persones. El nou tram de carrer enllaçarà el carrer de Beatriu de Queralt amb el carrer de les Creus, i esdevindrà una nova via d’accés al centre històric del poble.

El pressupost de licitació és de 250.000 euros, i les obres consistiran en l’enderroc de l’edifici, que en l’actualitat està deshabitat, els reforços de les parets mitgeres, el revestiment de les façanes i la urbanització del nou tram de carrer amb el corresponent mobiliari urbà.

Noves millores als carrers

També en matèria d’urbanisme, segueixen les accions destinades a l’arranjament dels carrers del municipi. Així, recentment s’han adjudicat dues obres de millora de la via pública a Vila-seca, amb un cost total de 14.576 euros. Les millores consisteixen, d’una banda, en l’arranjament d’una reixa de pluvials a l’avinguda de la Canonja, a la cruïlla amb la plaça de Ramon Berenguer IV, i de l’altra la instal·lació d’una tanca metàl·lica de seguretat a l’avinguda de Ramon d’Olzina, concretament a l’entrada a Vila-seca tocant a la zona de la Creu Roja.

Abans que s’acabi l’any també s’adjudicaran la realització de treballs d’arranjament als carrers de la Pineda, ja que la junta de govern local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat la memòria valorada corresponent a les obres de millora de les voreres i arrencada d’arbres del darrer tram del carrer d’Isaac Albéniz i dels carrers transversals de Marcos Redondo i de Montserrat Caballé. La valoració d’aquests treballs és de 239.895 euros.

D’altra banda, la junta de govern també ha aprovat la memòria valorada pels treballs d’adequació i pavimentació del camí del Mas d’en Gual (tram B) amb un pressupost total de 54.992 euros.

tracking