Diari Més

Policial

Detenen un home per cultivar prop de 80 plantes de marihuana al Priorat

El detingut té 45 anys i és de nacionalitat anglesa

Imatge d'algunes de les plantes de marihuana requisades pels Mossos d'Esquadra.

Detenen un home per cultivar prop de 80 plantes de marihuana al prioratCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 11 de setembre un home de 45 anys d'edat, de nacionalitat anglesa i veí del Lloar (Priorat) per presumptament cultivar prop de vuitanta plantes de marihuana, cosa que es considera un delicte contra la salut pública.

Els Mossos d’Esquadra i els agents rurals van localitzar una caravana amb matrícula anglesa en una finca rústica al Lloar quan estaven fent una campanya de prevenció d’incendis forestals i massissos el passat mes d’agost. Això els va aixecar sospites i van decidir accedir a la finca, on van trobar tres plantes presumptament de marihuna en tres torretes diferents situades darrere de la caravana. A pocs metres del vehicle van localitzar una plantació de 77 plantes de marihuana amagades en un sotabosc.

Després d’uns dies de comprovacions, els agents van confirmar que el propietari de la caravana era qui es cuidava de la plantació. L’home va ser detingut el passat 11 de setembre i posteriorment será citat davant les autoritats judicials.

tracking