Diari Més

Policial

Investiguen l'alcalde de Creixell en una operació anticorrupció dels Mossos d'Esquadra

L'alcalde i sis persones més estan presumptament implicats en l'alteració d'un concurs públic el 2012

L'alcalde de Creixell,

investiguen l'alcalde de Creixell en una operació anticorrupció dels Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació criminal (AIC) del Camp de Tarragona han entrat aquest dimecres 14 de setembre a les 9h a les oficines municipals de l’Ajuntament de Creixell. Els agents han entregat les citacions judicials a set persones presumptament implicades en l’alteració d’un concurs públic relatiu a l’adjudicació de la gestió d’una llar d’infants del poble dut a terme el 2012. En aquests moments els set citats estan passant a declarar a la comissaria de Camp Clar.

Segons BaixGaiàDiari, els imputats són l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, els regidors al càrrec d’Ensenyament i Hisenda l’any 2012, l’arquitecte i el secretari municipal, el gerent de l’escola L’Estel de Mar i una docent.

A l’alcalde, Jordi Llopart, se l’imputen sis delictes com prevaricació, tràfic d'influències, malversació de fons públics i infidelitat en la custòdia de documents públics, entre d’altres. Als regidors d’Ensenyament i d’Hisenda se’ls imputen delictes contra l’administració pública, ja que van formar part de la mesa de contractació de l’equipament municipal. L’arquitecte municipal, el secretari municipal, l’actual gerent de l’escola L’Estel de Mar i una docent també estan imputats per delictes contra l’administració pública. Segons BaixGaiàDiari, en la mesa de contractació la docent va exercir de pèrit tècnic.

Tal i com afirma el mitjà digital, l’empresa adjudicatària, Privilege Class 1909, encara gestiona l’escola bressol.

tracking