Diari Més

Intercepten a Salou tres individus que havien robat en un pis del Vendrell

No van aturar-se després que els Mossos els donessin l'alto en no aturar-se en un Stop

Una imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos.

Intercepten a Salou tres individus que havien robat en un pis del VendrellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat tres homes, de 21, 28 i 34 anys, tots tres de nacionalitat xilena i amb domicili desconegut, com a presumptes autors d’un robatori amb força a domicili.

Els fets es van produir dilluns a la tarda, pels volts de les 17:00 hores, quan una patrulla dels Mossos, que estava realitzant patrullatge preventiu per la localitat de Salou, va haver de frenar sobtadament per tal d’evitar col·lidir amb un vehicle que no havia respectat el senyal d’Stop del carrer Falset cruïlla amb el carrer Carles Buigas.

Davant aquesta maniobra, els Mossos van indicar que s’aturés però el conductor del vehicle va fer cas omís a les indicacions dels agents i va continuar circulant fins el carrer Torremolinos on finalment el van aturar. Seguidament, els tres ocupants van intentar fugir corrent, sense aconseguir-ho.

Les eines del robatori

A l’interior del vehicle es va localitzar, a la porta del copilot, unes tisores de mànec i un tornavís de grans dimensions i, al maleter, un ordinador portàtil, un telèfon mòbil, un braçalet i una vídeo consola que els ocupants no van saber acreditar la seva procedència.

Un dels agents va aconseguir desbloquejar l’ordinador portàtil i va localitzar les dades de la presumpta propietària, que residia al Vendrell, amb la que va contactar. Aquesta dona els va explicar que acabava d’arribar a casa seva i havia comprovat que tot el pis estava regirat.

Per aquest motiu, els Mossos d’Esquadra van detenir els tres homes com a presumptes autors d’un robatori amb força. Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial al jutjat de Tarragona.

tracking