Diari Més

Festes

La Canonja celebra la festa dels Tres Tombs

Aquest diumenge, a partir de les 12h, els cavalls faran, des del Sector Nord, un recorregut pels principals carrers del municipi

La Canonja celebra la festa dels Tres Tombs

La Canonja celebra la festa dels Tres TombsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonja celebra, per vuitè any consecutiu la tradicional festa dels Tres Tombs de la mà de l’entitat “Amigos del caballo”. Es preveu que més d’un centenar de cavalls de muntura i desenes de vehicles entre carros i carruatges s’apleguin al poble en una jornada de companyonia i lluïment, on els amants dels cavalls i dels carros tradicionals es barregen entre els encuriosits que gaudeixen d’aquest espectacle.

Abans de la desfilada, els participants vinguts de diferents punts de la província, reben una benvinguda amb un esmorzar a la zona del Sector Nord. I a l’últim tomb, a la plaça del Castell, els animals són beneïts pel rector de la parròquia.

L’itinerari recorrerà el Carrer Masricart, la Plaça del Castell, l’Avinguda Carrasco i Formiguera, l’Avinguda Collblanc, el Carrer de les Garrigues i una altra vegada el carrer Masricart, fins completar les tres voltes. En finalitzar l’últim tomb, passaran pel carrer Alcalde Marian Fonts i Ciurana, el carrer Rec de Bardina i l’Avinguda del Sector Nord on finalitzarà l’acte.

tracking