Diari Més

El Morell presentarà les millores realitzades a la plaça de l'Estatut

L'acte festiu se celebrarà divendres 16 de setembre a les 17h

Imatge de la plaça Estatut abans de fer-hi les millores.

El Morell presentarà les millores realitzades a la plaça de l'EstatutCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell mostrarà públicament la nova imatge de la plaça de l’Estatut el proper divendres 16 de setembre a les 17h amb una festa popular que inclourà espectacle infantil i un berenar amb coca i xocolata. Amb aquest acte es presentaran les millores realitzades en aquesta plaça de 2.800 metres quadrats, que ha patit una renovació tant estètica com funcional.

A la plaça s’han creat espais diferenciats per a diferents usos: tres zones de joc infantil enfocades a nens de 1 a 3 anys, de 2 a 12 anys i de més de 3 anys; un espai de 300 metres quadrats amb un banc de formigó per celebrar petits actes a l’aire lliure; i un espai central tou de joc acabat amb sauló de 600 metres quadrats, així com diversos espais enjardinats.

Per altra banda,s’ha instal·lat una font d’aigua i il·luminació artificial, a més derealitzarla reinterpretació de l’antic monument de les quatre barres. Tambés’ha renovat i reubicat l’arbrat per crear zones d’ombra i s'ha reubicatl’entrada de la plaça a la cantonada de la zona escolar per tal de millorar-hi l’accés.

tracking