Diari Més

Toredembarra

Els veïns de la Torre alerten de robatoris comesos per una dona

Es tractaria d’una veïna d’uns 45 anys

Bloc de pisos en el que viu la presumpta lladre.

Els veïns de la Torre alerten de robatoris comesos per una donaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Preocupació entre els ciutadans de Torredembarra per una dona de 45 anys, veïna del municipi, que, des de fa més de tres anys, entra a les cases a robar. El seu modus operandi és presentar-se als pisos com una comercial o membre de Càritas i demanar pas. Una vegada a l’interior de la llar, la dona demana un got d’aigua, moment en què aprofitar per robar tot el que hi ha al seu abast. Així ho explica un veí de la zona, que, en més d’una ocasió, ha estat testimoni dels fets.

L’últim episodi va tenir lloc el dimecres, quan una veïna de Torredembarra es va trobar a la dona a la porta de casa seva. Li venia a demanar feina. Quan va marxar, la família va trobar a faltar joies d’or i els mòbils. «Sense cap mena de dubte va ser ella, a casa meva no hi va entrar ningú més», explica la veïna preocupada.

La lladre, que actua a cases particulars i comerços de Torredembarra i Creixell, té acumulades, en l’últim mes, una trentena de denúncies. Segons els veïns, que s’han dirigit a la policia, «els agents la tenen fitxada i, cada vegada que la denunciem, la detenen. Però com que comet furts i no robatoris, després d’uns dies a la comissaria, la fan fora i torna a actuar. Ja no podem més», expliquen els veïns.

Les xarxes socials s’han fet ressò dels fets i són moltes les víctimes que han patit robatoris. Fins i tot els veïns han posat el nom i una fotografia de la presumpta lladre, amb la intenció d’alertar als habitants de Torredembarra. Per la seva banda, la policia no ha volgut fer declaracions a aquest mitjà, ja que la investigació es troba en fase de diligències preliminars

tracking