Diari Més

Promoció econòmica

Comerç, gastronomia i música al Salou Shopping Festival

També hi haurà actes relacionats amb la moda i la bellesa

Comerç, gastronomia i música al Salou Shopping Festival

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Capital de la Costa Daurada acollirà del 15 al 24 de setembre el Salou Shopping Festival, un esdeveniment que combinarà diversos elements com comerç, moda, gastronomia, bellesa i música.

El festival s’iniciarà donant protagonisme a la gastronomia i a la cocteleria. Per una banda, els assistents podran gaudir del Nomad Festival Salou, un espectacle que combina les Food Trucks amb diverses activitats per a totes les edats i que s’allagarà fins el 18 de setembre. Per l’altra, durant tot el festival se celebrarà la Salou Cocktail Experience, un esdeveniment on gaudir dels millors cocktails a preus especials.

La moda també tindrà el seu espai amb un taller de Personal Shopper, que es realitzarà el 21 de setembre, i la visita de la model i fashion blogger Laura Escanes, que el 24 de setembre inaugurarà la Salou Fashion Show a les 21h, per on desfilaran 40 models amb les ultimes tendències en roba i complements. A més, el dijous 22 de setembre se celebrarà la “Beauty Party”, on les assistents podran descubrir les últimes novetats de perruqueria, estètica o maquillatge.

El festival també comptarà amb diversos espectacles musicals. El 23 de setembre hi haurà l’actuació del grup Dance With Me, que precedirà el Wine&Muic, una degustació de vins D.O Tarragona acompanyada de les tapes dels premiats del Gastrotour d’enguany - Mur Mur, Lunattic, i Rock&Grill Caf- i la música de Tokaji Quartet.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que noves iniciatives com aquesta esperen que “promocionin la ciutat i la donin a conèixer arreu”, a més d’intentar “allargar la temporada turística”. Per la seva banda, la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercat i Consum, Martina Fourrier, espera que el Salou Shopping Festival “es converteixi amb el temps en tot un referent dins el nostre territori iniciant un treball conjunt amb tots els sectors implicats amb la intenció de desestacionalitzar la temporada.”

tracking