Diari Més

Arrenca la Fira Fora Stocks amb 45 carpes

Tindrà lloc al passeig Jaume I de les 10 del matí i fins a les 11 de la nit

El cartell.

Arrenca la Fira Fora Stocks amb 45 carpesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació 365 dies Salou Vila Comercial i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Salou tornen a unir esforços aquest cap de setmana per promocionar una vegada més el comerç local amb una nova edició de la fira Fora Stocks.

La Fira tindrà lloc els dies 10 i 11 de Setembre, al passeig Jaume I de Salou, aproximadament davant el xalet del Patronat de Turisme, en horari de 10 a 23 hores. Els visitants podran adquirir productes a un preu molt més assequible en les 45 carpes, de diferents establiments que se sumen a aquesta promoció. Com cada edició, s’ofertaran des de productes de calçat; roba de la llar; roba i complements; bijuteria, joguines, roba interior o productes de decoració.

Els establiments participants són: La Lluna, Joyma’s Sabateries, L.A187SHOP, Luxury Brands Outlet, Fashion Women, R&X Moda i Complements, Poco Loco, Concordia, Imperium, Carricondo I, Carricondo III, Cotton, Omikron Chapado, Melé Salou, Frabripell, In Usual by Ocean’s, Tissu, Mc Tintini, El Barquito de Papel, Llenceria Tati, Artesano, Otto i Venca Outlet.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, ha explicat que «finalitzem l’any amb una iniciativa ja consolidada entre els comerciants donat que els hi permet treure l’estoc que ha quedat als establiments i és un punt d’atracció per turistes i ciutadans que poden trobar ofertes interessants».

tracking