Diari Més

Una seixantena de barbers tallaran el cabell contra el càncer infantil

La campanya solidària "Deixa't prendre el pèl" tindrà lloc el proper 18 de setembre al Passeig Marítim de Cambrils

Una seixantena de barbers tallaran el cabell contra el càncer infantilCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils, a través de la regidoria de promoció econòmica, impulsa la campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl”, que tindrà lloc el proper 18 de setembre de 11h a 14h al Passeig Marítim de Cambrils. La iniciativa, idea del barber Javier Torrente, reunirà un total de seixanta professionals de la barberia que tallaran el cabell i arreglaran les barbes a totes aquelles persones que ho desitgin de forma gratuïta. També es podran fer donatius de 8 euros i participar en sortejos per un preu de 3 euros. L’objectiu de la campanya és recaptar fons per l’associació de nens amb càncer AFANOC i la Casa dels Xukulis.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, creu que l’acte “generarà molta expectació”, cosa que “ajudarà a sensibilitzar a la població sobre aquesta malaltia”. Torrente coincideix amb Mendoza i convida a tothom a assistir a l’esdeveniment per tal de col·laborar amb la causa per fer créixer “un ofici que cada vegada està més reconegut”. Per altra banda, la regidora de promoció econòmica, Ana López, manifesta el desig que l’esdeveniment “es pugui repetir en un futur”.

L’AFANOC, molt content amb la iniciativa, també instal·larà una carpa al Passeig Marítim per tal d’oferir informació i recollir donatius. “Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Casa dels Xuklis i a l’atenció a les famílies”, ha assegurat el delegat de l’AFANOC a Tarragona, Miguel Javaloy.

tracking