Diari Més

Successos

Un veí de la Selva, acusat d'abusos sexuals a menors a Santo Domingo

L'home oferia un menjar anomenat "pica-pollo" a tres adolescents a canvi de favors sexuals

El selvatà va ser detingut al parc Enriquillo de Santo Domingo

Un veí de la Selva, acusat d'expotació sexual a Santo Domingowww.panoramio.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de la Selva del Camp ha estatdetingut acusatd’abús sexual ipsicològic cap a tres adolescentsa Santo Domingo, capital de la República Dominicana. Segons informala publicaciólocalDiario Listín, les víctimeshan estattres jovesde sexe masculí de 12, 15 i 17 anys.L’Oficina d’Atenció Permanent del Districte Nacional va imposar a l’acusat, de nom Gerard Fort Ollé, un mes de presó preventiva com a mesura de coerció. Fort va ser enviat al Centre de Correcció i Rehabilitació Najayo Hombres per ordre del tribunal.

La detenció es va produir el passat 17 d’agost al Parc Enriquillo de Santo Domingo, lloc on el selvatà estava reunit amb els tres adolescents que, segons el ministeri públic, patien els seus abusos. La Fiscalia explica queel detingut oferia als adolescents un menjar llatí“pica-pollo” a canvi de favors sexuals. De fet, Gerard Fort, al qual se li van trobar estimulants sexuals, es va excusar davant les autoritats dient que portava als joves a menjar “pica-pollo” i a la platja.

La jutgessa Evelyn Rodríguez, d'acord amb lafiscal Alba Corona, ha considerat queels fets succeïtsviolenals articles 410 i 396 literals B i C de la Llei 136-03 del Codi per a la Protecció dels Drets dels Nens, Nenes i Adolescents.

tracking