Diari Més

Una regidora dóna quatre vegades més del permès en un control d'alcoholèmia

LA responsable municipal d'Urbanisme va ser aturada quan feia maniobres 'estranyes' amb el vehicle i ABG creu que intenten «desprestigiar-la»

Clara Solivellas

Una regidora dóna quatre vegades més del permès en un control d'alcoholèmiaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Torredembarra, Clara Solivellas, (Alternativa Baix Gaià), va donar positiu en un control d'alcoholèmia quan va ser aturada per la policia local del municipi en veure que estava conduint amb dificultats, segons que ha informat el diari digital Tarragona21.cat i informacions corroborades per la pròpia afectada a Diari de Tarragona.

Segons explica el mitjà, els fets es van produir la matinada del passat divendres, en plena celebració de la festa major de Torredembarra. Solivellas sortia d'un sopar i malgrat que va valorar la possibilitat de no agafar el cotxe (segons explicava a Diari de Tarragona) finalment ho va fer.

El grau de positiu que la regidora va donar en el control seria de 0,92 espirat, el que suposa gairebé multiplicar per quatre el nivell màxim permès i representa afrontar una sanció penal. El vehicle va ser immobilitzat. Els fets van passar a la zona de la plaça de l'Escorxador. El judici ràpid està fixat per al dimarts vinent, 6 de setembre.

Solivellaw és regidora d'Urbanisme pel grup independentista i d'esquerres ABG. L'ABG forma part de l'equip de govern junt amb ERC i el PSC.

Segons afegeix Tarragona21, el portaveu municipal de la formació hauria afirmat que «La regidora ha admès la seva responsabilitat. Ha comès un delicte. Ha estat un error. Es tracta d'un context de festa major i d'un sopar. El que no és admissible és que des de la Policia Local es filtri informació a la premsa». I afegia que «algú està interessat a desprestigiar-la».

Aquest no és un incident aïllat amb regidors de Torredembarra i la seva 'relació' amb la conducció. El passat mes d'abril el portaveu municipal del PSC, Jordi Solé, va dimitir del càrrec després d'haver estat multat per aparcar en un lloc prohibit, no tenir l'assegurança en regla i no haver passat la ITV.

En declaracions a Diari de Tarragona, la regidora afirmava que «sóc conscient del que vaig fer i per això assumeixo tota la responsabilitat. Sóc una persona que duc una vida molt responsable, però aquest cop estava celebrant la Festa Major, vaig beure més del compte i em vaig equivocar». Al mateix mitjà la regidora destacava que va rebre un tracte molt correcte per part dels agents «van ser molt amables i jo vaig col·laborar en tot moment».

tracking