Diari Més

Gastronomia

Un total de 1.500 persones celebren la 25ª Paella Popular de la Pobla de Mafumet

L’esdeveniment també va comptar amb diverses activitats d’animació

Un total de 1.500 persones celebren la 25ª Paella Popular de la Pobla de MafumetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 1.500 persones es van aplegar el passat dissabte 3 de setembre a la 25ª Paella Popular de la Pobla de Mafumet. Per tal poder dur a terme aquesta tradicional festa gastronòmica, que es va inciiar a les 14h amb la traca pirotècnica, l’organització va facilitar tots els ingredients necessaris per elaborar un total de 62 paelles.

Els assistents també van poder gaudir de diverses activitats d’animació per a tots els públics, com l’actuació de la xaranga Bandarra Street Orquestra, diversos espectacles infantils, un concert de tribut a Mecano o una sessió de discomòbil que es va allargar fins la matinada. Per altra banda, també es va dur a terme la ja tradicional recollida d’aliments de primera necessitat, que es destinaran a Creu Roja de Tarragona per quart any consecutiu.

Per altra banda, com a novetat d’enguany cal destacar el disseny de l’etiqueta i la placa de l’ampolla de cava, aquests cop dedicada a la celebració dels 25 anys de la Paella Popular a La Pobla. A més, la festa gastronòmica també ha tingut el seu protagonisme a les xarxes socials amb l’etiqueta #paellalapobla2016.

Un total de 1.500 persones celebren la 25ª Paella Popular de la Pobla de Mafumet

tracking