Diari Més

Ensenyament

Salou dóna la benvinguda al nou curs escolar

La punta de Po-Roig ha estat l’escenari de la recepció dels docents al municipi

Salou dóna la benvinguda al nou curs escolar

Salou dóna la benvinguda al nou curs escolarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns ha tingut lloc a la punta del Po-Roig, entre platja Capellans i Cala Llenguadets, la tradicional recepció als mestres i professors que formen els equips directius i cossos docents dels centres d’ensenyament de Salou; on l’alcalde, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, hamostrat tot el suport institucional i el seu reconeixement a la tasca educativa dels centres, amb motiu de l’inici del nou curs escolar 2016-2017.

Granados ha manifestat que «sempre es prioritzarà l’atenció als joves i infants en aquelles matèries que suposen millorar la seva formació, el seu coneixement i la seva preparació, i alhora la seva realització com a persones; i en aquest sentit reiterem el nostre compromís i la nostra implicació amb la comunitat educativa, donant suport als centres i a la seva tasca, perquè entenem que això és oferir garanties de futur als joves».

Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament i Infància, Júlia Gómez, ha dit que «enguany hem volgut fer aquest acte- en aquest espai amb unes vistes privilegiades de la nostra costa- per donar a conèixer aquests indrets tan propers però alhora tan desconeguts per alguns. Volem significar el nostre compromís amb l’entorn i l’educació, de forma que posem a l’abast dels centres tots els racons del nostre municipi per tal que els puguin transmetre a infants i joves coneixent així una mica més el seu propi municipi».

Des de l’Ajuntament s’han programat ajuts per a les famílies de les llars d’infants, ajuts per a material escolar i llibres de text, beques per a estudis universitaris i reforç de llengua catalana per a nouvinguts.

Al llarg dels anys, aquesta recepció s’ha anat fent de forma itinerant passant per la Masia Tous, la Torre Vella, elJaciment Ibèric de la Cella, el parc Botànic, el Centre Infantil ‘Estació del Carrilet’ o el parc arqueològic de Barenys.

tracking