Diari Més

La Xarxa Vendrellenca reclama solucions pel pas soterrani del carrer Estació de Coma-ruga

Denuncien que és insegur a causa de la situació d'abandonament que pateix per part de l'ajuntament

imatge de l'estat del carrer Estació de Comaruga

La Xarxa Vendrellenca demana que s'arregli el pas soterrani del carrer Estació de Coma-rugaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La XarxaVendrellenca ha presentat aquest dilluns 5 de setembreuna instància al'Ajuntament del Vendrell per demanarque s'arregli i es millori el pas soterranidel carrerEstació de Coma-ruga. L'organisme denunciala passivitat del consistoridavantel mal estat d'aquest espai, ons'han produït diversos actesvandàlics i no funcionen els llums, cosa que el fan insegur.

Per tal de solucionar aquesta problemàtica, la Xarxa Vendrellenca ha elaborati presentat al consistoriun document de propostesde millora. Entreels diversos suggerimentshi figuren la instal·lació d'una càmera de seguretat a cadaextrem del carrer i un sistema d'il·luminació reforçat amb llums laterals per evitarels actesvandàlics. També es demanaun sistema que reguli la il·luminació d'aquesta zonaper rellotge o fotocèl·lula i que es pintin les paretsper tal de dignificar i renovar la zona.

La Xarxa Vendrellenca, que ha presentat aquesta sol·licitud a petició de l'associació de veïnsde Sant Ramon de Coma-ruga, creu que la millora del carrerEstació és una acció necessària per tal de donar una bona imatge del municipi i garantir la seguretat delsciutadans.

tracking