Diari Més

Política

El PSC porta al Congrés les cues de l'A-27 al Morell

El grup polític assegura que les retencions són "cada cop més freqüents"

La rotonda d'accés a la sortida del Morell de l'A-27

El PSC porta al Congrés les cues de l'A-27 al MorellDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari socialista al Congrés ha demanat per escrit al Ministeri de Foment una solució a les retencions que es formen per accedir a la rotonda de sortida del tram Tarragona-El Morell de l’autovia A-27. El portaveu socialista de l’Ajuntament del Morell, Albert Ortega, ha destacat que aquestes cues molts cops “arriven a la mateixa autovía amb el risc que això comporta” i ha assegurat que la problemática “cada cop és més freqüent”.

Per la seva banda, el diputat socialista Joan Ruiz ha afirmat que l’ús d’aquesta rotonda és “molt superior a les previsions que es van contemplar a l’hora de construir aquest vial”, ja que és utilitzada tant pels treballadors que volen accedir al polígon nord com pels ciutadans que volen arribar des de Tarragona a l’estació de l’AVE de forma més rápida, ja que dita rotonda permet connectar amb la N-340 els vehicles que provenen del tram de la carretera T750. Per això demana que el Ministeri “impulsi una solució a aquest problema que afecta la mobilitat diària de centenars de persones”.

Ruiz també ha demanat al ministeri que doni resposta per escrit a les preguntes dels socialistes, que porten mesos sense obtenir cap resposta. Així, el PSC ha presentat una sèrie de preguntes, com quan milloraran de les connexions del transport públic amb l’estació central de l’AVE del Camp de Tarragona, quan millorarà el servei ferroviari a les comarques tarragonines, quan impulsarà la prolongació de l’autovia A7 a la demarcació o quin és el calendari actual de les obres de finalització de l’autovia A-27 fins a Montblanc.

tracking