Diari Més

Vila-seca homenatja els seus esportistes olímpics

Helena Casas i Víctor Lapeña van ser rebuts a l’Ajuntament acompanyats de familiars, amics i representants d’entitats locals

Helena Casas i Víctor Lapeña amb l'alcalde, Josep Poblet.

Vila-seca homenatja els seus esportistes olímpicsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala d’actes de l’Ajuntament de Vila-seca es va quedar petita per acollir el gran nombre de persones que ahir dissabte van voler participar a l’acte de reconeixement a Helena Casas i Víctor Lapeña, els dos vila-secans que han participat als JJOO de Rio 2016.

Acompanyats de les seves famílies i de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, els esportistes van ser rebuts amb el públic dempeus i un llarg aplaudiment. Tots dos van agrair el suport de les seves famílies i dels seus convilatans, i es van mostrar orgullosos de ser vila-secans, així com d’haver assolit importants fites en la pràctica dels seus esports.

La ciclista Helena Casas ha obtingut el diploma olímpic, en aconseguir la setena posició en la velocitat per equips de ciclisme. D’altra banda, Víctor Lapeña ha tornat a casa amb una medalla de plata per a la selecció femenina espanyola de bàsquet, del qual n’és entrenador assistent.

Helena Casas i Víctor Lapeña amb l'alcalde, Josep Poblet.

Vila-seca homenatja els seus esportistes olímpicsDiari Més

tracking