Diari Més

L'avís dels veïns avorta una nova ocupació a un xalet de Vilafortuny

El fort soroll va alertar a alguns residents i van trucar als Mossos, els quals només van aconseguir identificar una persona

L'avís del veïns avorta una nova ocupació a un xalet de Vilafortuny

L'avís del veïns avorta una nova ocupació a un xalet de VilafortunyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ocupació de xalets a la urbanització cambrilenca de Vilafortuny continua. La nit de dimecres, els veïns van aconseguir aturar l’entrada a la força en altre habitatge que, com a la resta de casos, està buit i pertany a una entitat bancària.Els fets van tenir lloc al carrer Josep Clarà, a escassos metres del complex residencial Villajardín, on hi ha una casa ocupada recentment, i del carrer Arístides Mallol, on fa una setmana els veïns denunciaven l’entrada a una altra.

El fort soroll que estaven fent els ocupes mentre forçaven, amb estris de tota mena, les reixes i les portes del número 17b va alertar alguns dels habitatges de la zona. Un dels veïns va trucar als Mossos d’Esquadra a tres quarts de tres de la matinada avisant de què estaven intentant entrar per la força al xalet. Els agents van enfilar el carrer Josep Clarà al voltant de les tres de la matinada i els ocupes, en detectar la presència policial, van fugir corrents.Segons asseguren fonts veïnals, amb la fugida sobtada, els ocupes van deixar a terra les eines amb les quals estaven forçant les reixes de la casa.

El cos de Mossos d’Esquadra ha confirmat l’arribada de la patrulla que realitzava les tasques de prevenció de robatoris a la urbanització en pocs minuts. Els Mossos van començar aleshores un dispositiu de recerca i, al cap d’una estona, van trobar una persona per la zona que encaixava amb la descripció facilitada per un dels testimonis. Els agents de la policia van identificar l’home que, finalment, no va ser detingut, en no haver-se consumat l’entrada per la força a l’habitatge. Es desconeix, de fet, el nombre de persones que intentava accedir a la casa.Segons els veïns, aquest dijousal matíla policia local de Cambrils hauria acompanyat personal de l’entitat bancària a la qual pertany la casa a posar nous panys a les portes.Aquesta nova temptativa d’ocupació ha afegit més preocupació al veïnat que veu com, en pocs mesos, el fenomen s’està estenent arreu d’una urbanització fins ara tranquil·la.

tracking