Diari Més

Turisme

El Sangulí dedicarà 70.000 metres quadrats a una nova àrea inspirada en Àfrica

Comptarà amb 200 noves unitats d’allotjament i recrearà el paisatge i els animals del continent

Imatge de la zona d'accès al nou espai africà del càmping.

El Sangulí dedicarà 70.000 metres quadrats a una nova àrea inspirada en ÀfricaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El càmping Sangulí de Salou celebrarà el seu 45è aniversari l’any que ve amb l’obertura d’una nova àrea tematitzada en la seva zona ressort. El continent africà és el que inspira els nous allotjaments i la zona d’oci d’una ampliació que ocuparà 70.000 metres quadrats i que s’afegeixen a les 23 hectàrees que ocupa actualment el càmping i el ressort.

La nova àrea tematitzada s’afegirà a les tres de què ja disposa i que recreen els paisatges de Polinèsia, el Carib i el Mediterrani. «Hem obert una oficina de mostra dels nous allotjaments que oferirem el pròxim any per tal que els nostres clients es facin una idea de tot el projecte», explica Marga Calderón, responsable d’Imatge i Comunicació del Càmping & Resort Sangulí Salou. «Hi ha una petita zona que ja està tematitzada amb alguns dels animals que hi haurà a la nova àrea i s’ha construït l’accés independent a la mateixa», afegeix.

La nova àrea temàtica suposarà l’obertura de 200 noves unitats d’allotjament, dividides en cinc grups segons les prestacions i distribuïdes en terrasses. Les noves tendes o lodges –un allotjament a mig camí entre el bungalow i el mobile home– seran les més nombroses. Tanmateix hi haurà una zona de tendes safari. Un allotjament de lona però que ofereix habitacions separades i completament equipades. N’hi haurà deu de cinc places i dues de vuit. Aquestes últimes tenen dues plantes i suposen un producte completament nou.

«La nova àrea temàtica tindrà una gran piscina amb dos vasos d’aigua i un baobab (un arbre autòcton d’Àfrica). Hi haurà elefants, hipopòtams, girafes, entre altres animals per tot el recinte», explica Calderón. Tanmateix, al recinte obrirà també un nou restaurant, un supermercat i tots els serveis del ressort.

Tot plegat, suposa una inversió de 20 milions d’euros i la creació d’una setantena de llocs de treball. L’ampliació farà augmentar la superfície del càmping ressort fins a les 30 hectàrees. Magda Calderón confirma que molts dels clients que passen l’estiu al Càmping Sangulí aquesta temporada han demostrat força interès pel nou producte. «Tractem amb un públic molt familiar i creiem que és una zona que agradarà molt», explica.

La inauguració dels nous allotjaments anirà acompanyada d’altres millores. L’establiment turístic obrirà un nou accés nord pel vial del Cavet. D’aquesta manera se separa l’entrada al ressort de l’accés a la zona de càmping, que continuarà on és actualment, a tocar l’avinguda Diputació.

Interior d'una de les noves tendes safari de vuit places que té dues plantes.

El Sangulí dedicarà 70.000 metres quadrats a una nova àrea inspirada en ÀfricaDiari Més

Els nous 'lodges' disposaran de tots els equipaments i es decoren amb imatges africanes.

El Sangulí dedicarà 70.000 metres quadrats a una nova àrea inspirada en ÀfricaDiari Més

tracking