Diari Més

Mor sobtadament Xavier Vona, primer tinent d'alcalde de Sant Jaume dels Domenys

El consistori ha decretat dos dies de dol i s'han suspès les activitats previstes

Mor sobtadament Xavier Vona, primer tinent d'alcalde de Sant Jaume dels Domenys

Mor sobtadament Xavier Vona, primer tinent d'alcalde de Sant Jaume dels DomenysAjuntament de Sant Jaume dels Domenys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer tinent d'alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Xavier Vona Casanellas, ha traspassat la nit d'aquest 30 d'agost sobtamdament, als 53 anys d'edat. En motiu de la seva mort el consistori ha realitzat, aquest dimecres a la 1 del migdia, un ple extraordinari amb caràcter d'urgència «per expressar el condol corporatiua la família», segons han fet arribar els membres del consistori a través d'un comunicat. En aquest ple s'han decretat dos dies de dol oficiali s'han suspès totes les activitats previstes. Durant aquests dies, a més, les banderes onejaran a mitja asta.

Vona ostentava el càrrec de regidor del grup municipal de CDC des del 1991, i actualment ocupava les regidories de d'Hisenda, Agricultura, Obres, Indústria, Telecomunicacions, Promoció Econòmica, Urbanisme i Medi ambient,a més de portar la Tresoreria del consistori i ser el portaveu del grup polític CDC. El consistori tambéhaagraït «la feina feta durant tots els seus anys de dedicació, tant en el govern municipal com en l’oposició», al mateix temps que ha expressat les condolences «a la seva vídua, dues filles i familiars, als qui s’acompanya en el patiment per la pèrdua irreparable i se’ls fa arribar l’afecte dels companys, amics i veïns».

Les despulles han estat des de les 6 de la tardad'aquest dimecres al Tanatori del Vendrell, i el funeral tindrà lloc aquest dijous 1 de setembre a les dotze del migdia a l’església parroquial de Sant Jaume.

tracking