Diari Més

Laboral

El club Tennis Salou H2O busca personal

El club cerca monitors de pàdel, de tennis, de fitness i personal de sales dirigides, de neteja i manteniment i de recepció

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor de gestió del territori, Marc Montagut, han visitat aquest matí les obres de remodelació del Tennis Salou H2O, que comptaran amb més de 2,5 milions d'euros d'inversió privada.

Visita a les obres del club Tennis Salou H2OOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Monitors de pàdel, monitors de tennis, monitors de fitness, personal de sales dirigides, personal de neteja i mantenimenti personal de recepció. Aquestes són les ofertes de feina que el club Tennis Salou H2O ha obert per tal d'incloure nou personal a les instal·lacions, que han estat remodelades amb una inversió privada de més de 2,5 milions d'euros.

El club demana uns requisits concrets, entre els quals hi destaquen la bona presència, una edat entre 25 i 40 anys, tenir la titulació estipulada per acada posició, i parlar i entendre el català, el castellà i l'anglès.Les persones interessades en alguna d'aquestes feines cal que enviïn un email amb el càrrec d'interès a l'assumpte a l'adreçarrhh@tennissalouh2o.com -per a més informació consultar aquest enllaç-.

Amb les remodelacions, des del club s'ha apostat per unes infraestructures modernes,que comptaranamb piscina climatitzada i piscines d’estiu, jacuzzi, sauna, banys de vapor,sales dirigides isala fitness, sala de cycling, solàrium i zona de relax, a més de deupistes de tennis i deu de pàdel, restaurant/bar-barbacoa, zona social i pàrquing gratuït per als clients.

tracking